Image Alt

Voedingsadvies

Ik help jou graag naar een gezondere leefstijl! Samen gaan wij op zoek naar een methode die bij jou past, waar jij jou goed bij voelt en die bij jouw leefstijl past. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn voedingsadvies vol te houden is en bovendien ook op de lange termijn zijn vruchten afwerpt. Bekijk onderstaand wat ik onder andere voor jou kan betekenen. Goed om te weten! Ik ben BGN-geregistreerd.

Leefstijl

Het allerbelangrijkste waar wij samen aan gaan werken is het creƫren van een nieuwe leefstijl. Geen dieet, maar samen op zoek naar nieuwe "gewoontes" die in jouw leven passen.

Afvallen

Voor veel mensen een punt waar ze dagelijks tegenaan lopen. Maandag ga ik beginnen... Hoe ga ik beginnen? Waar moet ik zijn? IK GA JE HELPEN! Samen gaan wij kijken welke manier van afvallen het beste bij jou past. We gaan een plan van aanpak maken.

advies op maat

Jong, oud, slank of juist wat voller. Allergieƫn, religies of andere gewoonten. IEDEREEN IS ANDERS! Dat is juist het mooie aan mijn werk. MAATWERK!

Kinderen

Gewoontes worden al van kinds af aan aangeleerd. Thuis, op school, bij vriendjes of vriendinnetjes, overal zijn bepaalde impulsen. Op een speelse, leuke en leerzame manier gaan wij samenwerken. Op naar verandering voor het gehele gezin.

Sluit

Heb je een (vrijblijvende) vraag aan mij? Neem dan gerust contact met mij op!

Laura Lindenhovius
info@gezondmetlaura.nl
06-28805276

Adres

Torenstraat 9
7101 DC Winterswijk

Social Media
About